tiistai 22. toukokuuta 2012

*otsikko*





Mä en oo nyt tän pitkää aikaa kirjotellu, ja oon tosi sad siitä D: Ku piti päivitel tätä aktiivisesti ja näin. yh. Kuitenkin. Oltiin lauantain mökil hyvie ilmoje kunniaks >:D Laitettii se kesäkuntoo ja näi, ku tosiaa talvella sitä ei käytetä. Olin onkimassaki! Ei tullu kalaa.. :<< Ja näin miljoona kotiloo ja muutaki ötöö.


Ensin heräsin aamulla, about klo 9 aikaan ku sisko tuli ja
herätti. Katsoin teeveetä ja join aamukahvin ohmn :> Sit lähettii ku oltii valmiit. Ei tullu mukaan paljoo, mutta kameratavaroita senkin edestä :''DD Multa tuli 2 kameralaukkuu ja isilt 1. Ku mul tosiaa noi ei mahdu yhteen laukkuun. No seuraavaks lähettii kohti mummia. Syötiin sielä sitten ohmn :> Käytii Sammon kulmas jne, tarpeelliset, VAAHTOKARKITkin käytii ostaa :D (1kg vaahtiksii oli ehk sittenki vähä liikaa :<)

Sit mentii kohti Mökkii! Matkal käytii syömäs jätskii ohmn :> Oli hyvää, ja kylymää! Käytiin kans
Katajassa ostamas vähä lihhaaa ja nakkeja ja makkaroita :3 joit sit mökil paistetii ja illal grillattii ohmn <D Oli hyvää.


Mökillä autoin isiä laittaa välikaton takas katoks ku se laitetaa aina sillee siististi sitä ikkunia ja ovee vaste, ettei ne murru jos tulee paljo lunta. kai.. Mut kuitenki, saatiin se sitten laitettuu. Sohva kans siirrettii.. XD Sit menin rantaa kalaa.. Suoraa tietenkin. Ja sain radiopuhelimen mukaa. Se oli nii kiva, ku vaik matkaa oliki myöhemmi yli kilsa nii silti kuulu hyvin <D Edelliset radiopuhelimet tosiaan loppu siinä kilsan vaiheella kuuluun.. D:

Ongittuani mä ja sisko sitte alettii paahtaa vaahtiksii :'33 Mummi ei kuulemma ollu koskaan kuullukkaa sellasesta, et niitä paahtais tuola takassa.. :0 Syötii vaahtiksien jälkee makkaraa <D Aika syömätäytteinen päivä, mut ihan sama :3

Sit menin taas ongelle, tosin sinne toiseen rantaan. Radiopuhelin yhä mukana >:D Sisko tuli mukaan. Lilluttelin jalkoja, samalla kun ongin, ja sit ku vein ongen, se näytti nii kivalt ku ees oli kaks jalanjälkee ja takan onki, et oli pakko ottaa kuva :'DD Sit kuvailin kans muuta, tyylii ötöö jne. :D Ei kai sit muuta ookkaa asiaa.. Huomen kokeet ja niihi pitäs lukee muttei jaksais. Ja tosiaan! Lauantaita odotellessa<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti