lauantai 12. toukokuuta 2012

yötä oltiin

Ensin, kun tulin koulusta, menin kotiin söin jne. Sit oottelin kuittista, katottii kanimuksui joist yks on jo avannu silmänsä!! :'3 Ja sit aloin pakkaan ku nopsasti katottiin. Sen jälkeen pyöräl kohti Vilman taloo, kattomaan sen enon leukaa joka chillas. En olis aatellu et chinchillat on noi pienii! :D Okei, olinhan toki pienempi viimeks ku oon nähny chinchun, mut kuitenki.. No oltiin sielä ja sit aateltii et ehkä pitäs lähteekki sin kuittiselle.

Kuittisel oltii koneel hetki ja astuttii taloks ja näi. Silitellen kisui ja nii :3 Illemmal alettii laittelee petei ku nukuttii niide kellaris ja käytii saunaskin näin muistaen! Illal mentii jo puolen 12 aikaa nukkuu ku kumpiki oli ihan väsyny! XD okei, kello oli 23.23 viimeks ku katoin mut KUITENKIN! >:0

Molemmat nukuttii iha yli hyvin. Sit tökin ton yhen hereille, ja mentii syömää aamupalaa jotka oli suklaamuroi >:D Mentii kattelee myyrää ja katottii siin kans yks CSI miami. Sit pelattii Buzzia 2 kertaa ja molemmat voitti kerran :3 Kiitos Kuittiselle, ja sille jota oikeesti jakso lukee tän, ku ketää tuski kiinnostaa mitä mä oon tehny XD Mut juu heei!

2 kommenttia: